O nas

Dobrodošli v lepotni studio Diosa

Pustite se razvajati ...
Pod vznožjem Pohorja, v neposredni bližini gostilne Stara lipa, se v pritličju stanovanjskega bloka nahaja moderen Lepotni studio Diosa.

Na kratko o nas …

  •  S svojo strokovnostjo in izkušnjami, pridobljenimi z večletnim delom v kozmetiki, ter prijaznostjo, sproščenostjo in nasmehom, se vsakodnevno trudimo ugoditi potrebam naših strank. Sleherni dan nas obiskujejo stranke, ki se z največjim veseljem vračajo k nam. Skupaj poiščemo rešitev za vsakogar, odpravimo težave ali pa vam samo polepšamo dan.
  •  Smo mlad kolektiv, ki nam delo v kozmetiki ogromno pomeni, ter svoj poklic opravljamo z veliko mero ljubezni in spoštovanja. Uživamo v svojem delu, ter se vsak dan z veseljem vračamo na delovno mesto, kjer z zadovoljstvom poskrbimo za naše stranke. Na področju kozmetike smo izobražene, svoje znanje pa nenehno nadgrajujejo z obiskovanjem raznih izobraževanj, seminarjev, tečajev in delavnic.
  •  Če želite kakovostno storitev, ugodno ceno, veliko mero prijaznosti, nasmeha, sproščenega vzdušja in pozitivne energije, potem smo pravi naslov, da nas obiščete, ter sami sebi polepšate dan.

Nudimo vam široko ponudbo storitev s katerimi boste izboljšali svoj videz in počutje.

Za več informacij nas pokličite ali obiščite, in skupaj bomo našli pravo storitev za vas.

Novice in ugodnosti

Želite prejemati naše novice in ugodnosti v vaš elektronski nabiralnik?
E-mail
Ime
Priimek